• Бързи онлайн заеми до 5000 лв.
  • Онлайн кредити за физически лица с изисквания основният доход на клиента да е от заплата и да се осигурява на суми не по-малки от заема
  • Бързи бизнес кредити онлайн за юридически лица – предназначен за собствениците на малки бизнеси с изисквания фирмата да търгува активно поне от 2 години и да се осигуряващ здравно и социално.
  • Можеш да управляваш бързите кредити много лесно онлайн само с един клик. Можеш да внасяш онлайн, да следиш баланса си, да заявяваш рефинансиране,  да подписваш електронно договори и др.

 

  • Клиента сам определя сумата и срока на онлайн заема. Без финансови консултанти.
  • Бързи кредити без посещения по домовете на клиентите за да се събират вноските.
  • Получаваш по-изгодни условия при следващото ти кандидатстване за онлайн заем, ако си платил на време първия ти кредит.
  • Бързи кредити с гъвкави условия.

CashBox се състои от млад и динамичен екип, отдаден на бързото  отпускане на online заеми. Дружеството е вписано в регистъра на администраторите на лични данни към Комисията за защита на лични данни с Удостоверение № 249350.

Сумите, които отпуска дружеството за бързи онлайн заеми надвишават размера на осигурителния доход на клиента.  Компанията предлага бързи кредити с поръчител.

Изискванията на които трябва да отговаря поръчителя са – да има навършени 18 години, Минимален осигурителен брутен доход: 1,200 лв, добра кредитна история, Валидно трудово правоотношение от минимум  12 месеца.

Решението дали сте одобрени за бързи онлайн заеми получавате по СМС и на е-мейл. Може да кандидатствате по всяко време за бърз кредит чрез сайта на компанията, но отговор ще получите в рамките на работния ден.

Вноските може да плащате по много възможни и удобни начини – кредитна карта, Изи Пей, ePay.bg, банков превод, PayPal, Кеш Терминал. Компанията не работи с посредници, които събират вноските от домовете на клиентите.

Cash Box дава възможност за рефинансиране на кредита, получавайки допълнителна сума преди да си приключил текущия си договор. В твоя акаунт в сайта на компанията можеш да провериш дали тази услуга е активна за теб.
www.cashbox.bg