Фирми, които предлагат бързи кредити над 3000 лв.

Бърз кредит от Профит Експрес
Кредит от 100 до 20 000 лв. Одобрение до 1 час! Нисък лихвен процент! Плащате само за времето в което ползвате парите.
http://www.credit-bulgaria.com

Бърз потребителски кредит от Фератум
Потребителският кредит е предназначен за финансиране на всякакви текущи нужди. Без скрити такси! Всеки първи кредит без лихва.
www.ferratum.bg

Бързи кредити от Хелп Кредит 
Потребителски кредити от 400 до 5000 лв.и срок на погасяване от 1 до 36 месеца. Усвояване в рамките на 1 работен ден.
http://www.helpcredit.eu

credihelp.bg

Бърз кредит от Профи Кредит
Кредит до 8000лв.  Нецелеви потребителски кредит, предназначен за физически лица с официално доказуеми доходи от трудов или граждански договор, който Ви дава възможност да получите специална цена, ако отговаряте на условията на продукта.
http://www.proficredit.bg

Бързи кредити от Ти Би Ай Банк
Кредити от от 300 лева до 7 500 лева. Одобрение на кредита от 5 минути до 2 часа. Срок – от 3 месеца до 36 месеца.
http://www.tbibank.bg

Бързи заеми от Изи Кредит
Паричен заем от Изи Кредит, специално създаден за работещи хора в България. Суми от 500 до 5 000 лв. До 24 часа на удобно за Вас място или по Вашата Изи Кард
http://www.easycredit.bg

Бързи кредити от Вива Кредит
Бърз заем срещу обезпечение. Суми от 100 до 200 000 лева. Погасяване на една или няколко вноски.Срок на погасяване от 6 до 60 месеца.
http://vivacredit.bg

CashBox
Бързи онлайн кредити до 5000 лв. за физически лица или за фирми. Бързи бизнес кредити. Бърз отгожор до 10 минути дали си одобрен. Искане за отпускане на заем можеш да изпращаш 24 часа в денонощието, но се разглежда в рамките на работното време от 09.00 до 18.00 часа от понеделник до петък.
http://cashbox.bg

Izaem
Izaem предлага кредит в размер от 100 до 5000 лв., при минимален разход на време и усилия от Ваша страна. Кандидатствате само с лична карта. Отпуска се бързо и лесно. Без такси за кандидатстване и разглеждане на документите. Кредит в лева с фиксирана лихва за целия период. Избирате сумата и срока на заема според възможностите си. Плащате равни седмични или месечни вноски.
www.izaem.bg