• Бърз кредит онлайн и спешни пари до заплата от 100 до 1500 лв
  • Отговор дали сте одобрен за кредита получавате до 20 минути след кандидатстването.
  • Кредити онлайн – кандидатства се чрез сайта на компанията
  • Пари до заплата 
  • Получавате парите в брой – в офисите на Вива Кредит или в офисите на техните партньори

 

  • Изисквания за кандидатстване – да сте навършили 21 години, да имате валидна лична карта и доказани доходи
  • Освен да кандидатствате за кредити онлайн, може да кандидатствате и по телефон, в офис на Вива Кредит или техен партньор
  • Продукти на фирмата са: Бърз кредит Експрес – пари до заплата онлайн, отговарящи на вашите конкретни нужди: 100, 200, 250, 300 и 350 лева; Вива Кредит План от 100 лв. до 1 500 лв.; , Кредит Ипотека е надежден и бърз източник на средства в размер от 5 000 до 200 000 лева.; Вива Инкредо със суми в размер от 1250 до 8000 лева.

Вива Кредит е финансова институция, която предоставя на своите клиенти широк асортимент от кредити – кредити онлайн, ипотечни кредити, бързи кредити. Продуктите на компанията са предназначени за клиенти, които имат нужда от спешни пари до заплата, бързи кредити без излишни документи. Компанията отпуска суми в размер от 100 до 200 000лв.

Компанията се стреми да има отговорно отношение към клиентите си и да бъде техен партньор в трудни финансови моменти.Вива Кредит има 50 собствени офиса в цялата страна, в които клиентите могат бързо и лесно да получат кредити.

Компанията има и добре изградена мрежа от партньори с помощта на които предлага пари до заплата и останалите си продукти си в още 160 обекта в страната. Дружеството търси и още партньори, с което амбициите й са да разширява дейността си на територията на България.

Дружеството е вписано в регистъра на финансовите институции, воден от БНБ съгласно чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции. „Вива кредит“ ООД е регистирано като Администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни.

Партньори на Вива Кредит, в чийто офиси може да кандидатствате за пари до заплата или други кредити на място са Credi Tour, IFG, Net 1, Калчев Финанс, Електрон ултра.

Задълженията си може да погасите освен в офис на Вива Кредит и при следните й партньори – Credi Tour, IFG, Калчев Финанс, Fast Pay, Easy Pay, Net 1, Електрон ултра.
www.vivacredit.bg