Тази страница съдържа списък с небанкови финансови и кредитни институции в България, които предлагат бързи и потребителски небанкови кредити и други финансови услуги. Повечето от тях предлагат онлайн заеми и оперират не само в големите градове като София, Пловдив и Варна, но и на територията на цялата страна.

Този списък ще Ви е полезен ако търсите спешни пари с кандидатстване онлайн и кредити от небанкови институции.

БНП Париба – бързи кредити
БНП Париба Лични Финанси има финансови продукти: JetCredit – бърз потребителски кредит за покупка на стоки на изплащане; JetCreditPlus – бързи потребителски кредити, предлагани в представителните офиси на компанията и JetCash – бързи заеми предлагани чрез мрежа от лични консултанти.
www.bnpparibas-pf.bg

Ти Би Ай Кредит – бързи и онлайн кредити
Ти Би Ай Кредит е създадена през 1998г., и предлага за първи път в България покупки на изплащане в търговската мрежа. Издава кредитни карти MasterCard, финансира стоки на изплащане и потребителски кредити.
www.tbicredit.bg

Изи Кредит- бързи кредити
Изи Кредит е една от небанковите кредитни институции, която предлага бързи и онлайн заеми – суми средно около 650 лева,  отпуснати за кратък период от време – между 8 и 43 седмици, погасявани чрез точни, предварително съгласувани с възможностите на Клиентите седмични вноски.
www.easycredit.bg

ПРОФИ КРЕДИТ България – бързи онлайн кредити
Предмет на дейност на ПРОФИ КРЕДИТ България ЕООД  е предоставяна на заеми на физически лица, които са български граждани и имат постоянни доходи. Търговската дейност на компанията е разделена на шест региона – София, Плевен, Варна, Бургас, Пловдив и Благоевград.
https://www.proficredit.bg/

Директ Кредит България – бързи кредити
Ние от Директ Кредит България ЕООД вярваме, че достъпът до финансиране не е привилегия, а право. Ние подкрепяме добрите начинания като подхождаме индивидуално към изискванията ви.Осигуряваме бърз и достъпен начин на финансиране.
www.dcbulgaria.com

Пърсънъл Файнанс България- бързи кредити
Пърсънъл Файнанс България е една от небанковите финансови институции, създадена в началото на 2008 г. от екип с няколкогодишен опит на висши мениджърски позиции в сферата на микрокредитирането. Специализирани сме в отпускането на малки и БЪРЗИ КРЕДИТИ –  PFB CREDIT™.
www.pfbcredit.com

Сис Лизинг -бързи и онлайн кредитиСис Лизинг е Вашата алтернатива да получите бърз заем в момента, в който са Ви необходими пари, избягвайки бюрокрацията и тромавите процедури по отпускане на кредит. Предлагаме: заеми за физически лица, за земеделци, за инвеститорите на БФБ, за фирми.
www.sisleasing.com

Кредибул – гъвкави бързи кредити
Компанията предлага гъвкави финансови продукти. Фирмата финансира продажбата на потребителски стоки и услуги в над 2000 търговски обекта в страната. Кредибул предлага и директни финансови решения за индивидуални клиенти в над 60 регионални офиса в страната.
www.credibul.bg

Credissimo – пари навреме! Бързи кредити онлайн.
Каднидатсването за бърз кредит става бързо и лесно, чрез попълване на кратка онлайн форма. Следва одобрение до 7 минути и получавате парите си веднага с банков превод или на каса FastPay или EasyPay.
www.credissimo.bg

Кристи – кредитиране с малки суми
Кристи ООД е небанкова финансова институция специализирана в областта на кредитиране на физически и юридически лица.Предлагаме достъпен лизинг за всички видове активи: недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др.
www.finansi-kristi.com

Фератум
Можете да кандидатствате като посетите някой от офисите им или онлайн чрез сайта. Размер на кредита – потребителски кредит – от 50лв до 1000лв.
www.ferratum.bg

Финанс Холд България
Финанс Холд България отпуска кредити гарантирани от недвижимо имущество. Отпускат кредити само ако обезпечението се намира на територията на София, София (област), Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Перник, Благоевград, Кюстендил и Враца.
http://finhold.eu

София Комерс Кредит Груп
Една от небанкови финансови и кредитни институции, която специализира в отпускането на бързи кредити, обезпечени с ипотека от 7000 до 50 000 лв, както и на микрокредити без обезпечение за физически и юридически лица до 1000 лв.
http://www.creditgroup.cc

НетКредит
НетКредит ти предлага Кредит до заплата или Потребителски кредит изцяло чрез интернет. Размер на кредита – кредит до заплата – до 399лв и потребителски кредит до 1500 лв.
https://www.netcredit.bg

Овергаз Капитал
Предлага потребителски кредити за финансиране на текущи нужди. Овергаз Капитал предлага и целеви кредити за газифициране на битови абонати на газ, както и други финансови услуги. Потребителки кредит до 5000 лв.
https://www.overgascapital.com

Кеш Кредит
Вземи бърз кредит в над 500 обекта на Мтел, GLOBUL, GERMANOS и Кеш Кредит в цялата страна.Можеш да кандидатстваш за потребителски кредит от 100 до 1000 лв.
http://www.cashcredit.bg

ЕйДжиБи Файнанс
ЕйДжиБи Файнанс АД е една от небанковите финансови и кредитни институции, която предлага кредити, гарантирани с ипотека на недвижимо имущество, намиращо се в и около по-големите областни центровe. Размер до 50000 EUR
http://agbfinance.com

Вива Кредит
Бързи заеми от 100 до 200 000 лева. Одобрение до 20 минути за суми до 1500 лева. Усвояване в брой, по сметка или с куриер. Погасяване на една или няколко вноски.
http://vivacredit.bg

Смайл Кредит
Изцяло Онлайн кредит. Регистрацията отнема минути. По ваша банкова сметка. Във всеки офис на Easy Pay.

Mmoney
Размер на кредита – от 100 до 800лв. Кандидатстване за кредит – онлайн. Начина на получаване – по бансов път, по куриер или в офис.
https://www.mmoney.

Сис Кредит
Размер на кредита – от 100 до 2000лв. Кандидатстване за кредит – онлайн. Начина на получаване – по бансов път. Отпускане на кредити срещу залог, потребителски и бързи кредити.
http://siscredit.co

Инвест Груп 10
Инвест Груп е една от небанковите финансови и кредитни институции, насочена към клиенти, който имат нужда от кредитиране в кратки срокове. Размер на отпускания кредит от 50 до 1500 лв.

Провидент
Предлага малки, краткосрочни, необезпечени заеми с прозрачни условия и такси. Начин на получаване на кредита – чрез банков превод чрез допълнителната услуга „Домашно посещение“.
http://www.provident.bg

Хелп Кредит
Микро кредити за физически лица в размер от 50 до 399 лв и срок на връщане до 90 дни. Потребителски кредити от 400 до 5000 лв и срок на погасяване до 36 месеца.
http://www.helpcredit.eu

CrediMax 
CrediMax дават малки кредити до 399 лв. без обезпечение и в срок за връщане до 30 дни. Процедурата по кандидатстване е изцяло онлайн, а усвояването става по банков път или в партньорски офис.
http://credimax.bg

Кредит Експресс
Нецелеви потребителски кредит от 100 до 5000 лв. Кредита се получава в офиса или на домашен адрес. Кандидатстване за кредит – онлайн или в офис.
http://credit-express.bg

Микрофонд
Нашите клиенти са всички икономически активни предприемачи, които са регистрирани като търговски фирми, частни земеделски производители или са лица, практикуващи свободни професии.

Овергаз Капитал
Овергаз Капитал е небанкова финансови институция, която предлага потребителски кредити за финансиране на текущи нужди. Овергаз Капитал предлага и целеви кредити за газифициране на битови абонати на газ, както и други финансови услуги.
www.overgascapital.com

Транскарт Файненшъл Сървисис
ТФС издава национални кредитни карти с марката Транскарт. Всички кредитни карти, издадени от ТФС, осигуряват високи търговски отстъпки при пазаруване в България и реален безлихвен период по кредита, който никога не се губи от клиента.
www.transcard.bg

М.Б.Д.Финанс ООД
М.Б.Д.Финанс ООД е финансова институция специализирана в областта на кредитиране на физически и юридически лица. Предлагаме достъпен лизинг за всички видове активи: :недвижими имоти, леки автомобили-нови и втора употреба, оборудване и др.
www.mbdfinance.com

Терра Кредит
Терра Кредит е небанкова финансова институция, която финансира физически лица.Лесно и бързо можете да разполагате със сума от 100 до 2000 лева, само срещу лична карта. Нашият млад и амбициозен екип ще Ви помогне да изберете най-подходящия за Вас кредит.
www.terracredit.com

Назаем.бг
Кандидатстването за бърз заем от http://www.NaZaem.bg е много лесно. Започвате процеса пред Вашия компютър и до неговия край не е необходимо да ставате. Сума на заема – до 399лв.
http://nazaem.bg

Бързи Кредити.бг
Бързи кредити Онлайн от 500 до 1200 лв.  одобрение до 15 мин. За отпускане на кредита е необходимо да се посети офиса или да се кандидатства онлайн.
http://www.burzikrediti.bg

Минизаем.бг 
Минизаем.бг е  платформа за предоставяне на краткосрочни бързи, онлайн микрокредити  на физически лица. Онлайн кредит „до заплата”  до 399 лв. или кредит „на вноски” до 1000 лв.
http://www.minizaem.bg

PFB Credit
Бързи потребителски кредити за текущи нужди предназначени за физически лица, седмични и „Златна възраст“-месечни. Размер на заема – минимум 100 лв, максимум 5 000 лв. /Златна възраст до 900 лв./
http://www.pfbcredit.com