Тук ще намерите списък с кредитни консултанти и посредници в България. Те са фирми за консултантски услуги, които предлагат професионални съвети и помощ в областта на финансирането и рефинансирането, фирмените, ипотечните и потребителски кредити, бързите кредити и управленито на финансите в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и др.

Рапид Файненс
Рапид Файненс е независима консултантска компания, предлагаща услуги и консултации в областта на кредитирането, банковите продукти и управленито на финансите. Съдружниците във фирмата имат богат професионален опит от финансовия и банковия сектор в България.

Кредит Навигатор
Кредит Навигатор ООД е компания, специализирана в областта на кредитните консултации в София и др градове, покриваща целия спектър от кредити на пазара – ипотечни, фирмени и потребителски. Наши основни ценности са съпричастност, бързина и коректност.
www.creditnavigator.bg

Кредитланд
Кредитланд е българският кредитен посредник, чиято мисия е да Ви помогне да намерите най-изгодното предложение за кредит според Вашите изисквания.Кредитните посредници на Кредитланд Ви оказват активно съдействие в процеса на избор и кандидатстване.
www.creditland.bg

КредитЦентър
КредитЦентър е един от най-големите кредитни консултанти в България с над 3-годишен опит на пазара на ипотечно кредитиране. Притежава лиценз за извършване на дейност и като застрахователен брокер.
www.creditcenter.bg

СОРТИС Инвест
СОРТИС Инвест е инвестиционно-консултантска компания, с основна дейност насочена към подпомагане на предприемачи за получаване на финансиране на техните инвестиционни планове като разширяване на дейността, засилване на пазарното присъствие, придобивания и др.
www.sortis.bg

Консултантска Къща Кредит Сървисиз
Консултантска Къща Кредит Сървисиз ООД е създадена в началото на 2005г. и дава старт на първите кредитни консултанти в град Варна. Основен предмет на дейност е предоставянето на консултантски услуги в областта на кредитирането и другите банкови продукти.
www.credit-bg.com

Кредит Груп
Кредит Груп ООД е регистрирана през 1999 год. С основен предмет на дейност предоставяне на финансови услуги: кредитни обосновки, анализ на финансовите показатели на фирми. Може да Ви отпуснем кредит за 3 дни, ако имате всички необходими документи.
www.creditgroup.bg

FinCity.bg
Това е вашият личен финансов помощник.Търсите кредит, карта или застраховка? Финансовият портал FinCity.bg ще Ви помогне да го направите бързо и удобно, без да се налага да ставате от бюрото си.
www.fincity.bg

КОМАТЕКС ГРУП
Целта ни е да Ви предложим изключително изгодни оферти за потребителски, ипотечни или жилищни кредити от първокласна  банка или небанкова финансова институция. Нашата фирма предлага  възможност за  финансиране от 15 кредитиращи организации.
www.krediti-online.com

CrediTour
Ние сме сред кредитни консултанти с опит на пазара на ипотечното и потребителското кредитиране. Нашите финансови консултанти са в състояние да предложат активното си съдействие на всеки етап от работата с клиента и във време, удобно за него.
www.creditour.eu

BGWEBCREDIT.COM
BGWEBCREDIT спестява времето, нервите и усилията от дългата обиколка по банкови и други кредитни институции за да намерите най-добрата оферта. Ние сме кредитни консултанти с уникален начин да обърнете процеса на търсене на кредит, като накарате организациите, които предлагат да се борят за Вас.
www.bgwebcredit.com

DRAFTIS
DRAFTIS – кредитни консултанти е запазена марка на фирма “Проект 1975” ЕООД. Освен кредити, предоставяните услуги се допълват и от Правни Консултации сързани с Кредитирането, и Застраховането.
www.draftis.com

КОНСУЛТАНТСКА ГРУПА ORANGE POINT
КОНСУЛТАНТСКА ГРУПА ORANGE POINT е група от специализирани консултантски компании, предлагащи пълен спектър от професионални консултантски услуги и решения в областта на бизнеса, финансите и счетоводството.

Консултантска Къща Кредит Сървисиз
Консултантска Къща Кредит Сървисиз ООД е създадена в началото на 2005г. и дава старт на първите кредитни консултанти в град Варна. Основен предмет на дейност е предоставянето на консултантски услуги в областта на кредитирането и другите банкови продукти.
www.credit-bg.com